KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Výherci listopadového kola soutěže se Strahováčkem

Výsledky listopadového kola třetího ročníku soutěže se Strahováčkem jsou tu. Fotka byla docela snadná, proto k nám dorazilo pěkných 33 odpovědí a všechny byly správné!

Kde je Strahováček?

Strahováček se tentokrát nechal vyfotit pod Tančícím domem na pravém břehu Vltavy na rohu Rašínova nábřeží a Jiráskova náměstí. V jedné z došlých odpovědí jsme byli nařčeni, že je neslušné fotit se pod sukní Ginger –  nebudeme zde blíže popisovat, co nás k tomu vedlo a rovnou se omlouváme. Ale stejně musíte uznat, že jsou to pěkné nosníky no ne? ;) Více info o této jedněmi milované a druhými zavrhované stavbě z roku 1996 najdete na WIKI.

Ze správných odpovědí jsme jako vždy vylosovali tři výherce:

Na třetím místě Martin Benovič (UID: 19054), na druhém místě Jan Žák (UID: 18233) a vítězem listopadového kola se stal Jakub Vondra (UID: 21055).

Gratulujeme!

Ostatní nezoufejte a zkuste štěstí v prosincovém kole - http://info.siliconhill.cz/soutez-se-strahovackem-3/

Všem přejeme veselé Vánoce a do nového roku 2012 hodně štěstí nejen v soutěži se Strahováčkem ;)

ps. Staňte se fanouškem Strahováčka na facebooku, kde se můžete dozvědět plno zajímavostí i drbů ze zákulisí a třeba i nějakou důležitou nápovědu :)http://www.facebook.com/strahovacek


Petr Hovorka | 21. Prosinec 2011 | Ostatní

Komentáře k článku

Martinho 12.3.2013 00:44:
napsal:to bud rad ze za taku sezonu neni v snkamali ligy, aj take sa moze stat napriklad KEANU tam ma 1 hlas a to vychytal 7 nul vrade.myslim si ze sa pozera len na vitaza ostatne neni dolezite. ci skoncil niekto stvrty alebo treti sa zabudne skoro. ligu vyhrali oilers a od toho sa vsetko odvija, nehovorim ze to je zle ale komunita ma jasne priority a na zasluhy nepozera mozno do toho tak nevidi. asi by sa to vyriesilo nejakou porotou ktora by sama vybrala ceny sice tam zase ide o objektivitu a celkovo by to nakoniec tiez skoncilo rovnako.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI