KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

SH párty na Hvězdě s pořadovým číslem 2 nezklamala!

Strahováček a Pally, zdroj: Jan Müksch

Strahováček a Pally, zdroj: Jan Müksch

PR oddělení klubu Silicon Hill se rozhodlo navázat na loni započatou tradici podzimní v podobě klubové pařby na Hvězdě.
Oproti loňsku se datum konání posunul až těsně před čas adventní a středa 23. listopadu patřila pouze členům klubu – všichni měli vstup zdarma a kdo si pamatoval své UID, prokázal se kolejenkou, mohl svému bloku přinést i nějaké bodíky do blokových her.
Hned u vchodu čekala na klubově oblečené příchozí sladká odměna v podobě SH bonbonku – Silicon Hill je prostě k sežrání! :-) Aby všichni věděli, kterak se správně kroutit na tanečním parketu, tak hned po deváté předvedla to nejlepší sklupina break dance, která během roku trénuje ve Školicím centru klubu na Strahově. Aby si přišli na své i milovníci latiny, předvedl skvělý výkon pár ze Strahovských tanečních. Tímto byl večer zahájen, pivo teklo proudem a DJ pouštěl do hity, které málokoho nechaly sedět na židli, zvlášť když všechny lákal k tanci Strahováček!
Protože člověk je hravý tvor, tak po desáté hodině byla vyhlášena proslulá soutěž “ Jízda 143″. Řidiči měli za úkol do svého „autobusu“ co nejvíce cestujících.  Revizoři kontrolující soutěžící byli přísní, přesto byl zvolen vítězný autobus a jeho cestující byli pozváni na drink zdarma.
Oči všech přítomných byly po celou dobu párty přitahovány belkým dárkovým košem jak jinak nez v klubových barvách. To však ještě nikdo netušil, pro koho je odměna připravena. Že však uvnitř bylo vše třikrát ledacos napovídalo… s úderem půlnoci se mohli do soutěže „odvážná trojka“ přihlásit tři trojice. Cílem bylo ze svých svršků v časovém limitu co nejdelšího hada. Vítězem se logicky stala trojice s nejdelším hadem. Taktizovalo se, ale jen do určité míry: pravidla zakazovala použití řetízků a tkaniček, silnou zbraní se však ukázaly být podprsenky a dámské punčocháče. Vítězové se radovali z dárkového koše, ale poražení nepřišli zkrátka, za sovu snahu byli odměněni drinkem dle svého výběru.
Pak už se nechala zábava volně plynou a všichni házeli kyčlemi podle rytmu, který udával DJ :-) Párty se tedy opět povedla a pokud vše klapne, tak za rok znovu na Hvězdě!

Fotografie jsou umístěné v galerii. Máte nějaké své fotografie a chcete je poskytnout do galerie klubu? Neváhejte, napiště na pr@siliconhill.cz a nějak se domluvíme! ;-)

"Parime!", zdroj: Jan Müksch

"Parime!", zdroj: Jan Müksch


Pavla Slezáková | 21. Prosinec 2011 | Akce

Komentáře k článku

Sarai 31.10.2012 21:34:
Spray pod swoją grzywką. Cover ciało czoło i oczy z zespołem. Spray swboodę w ramach i na zewnątrz jest, by nie wdychać aerozolu. Niech uderza suche. Delikatnie grzebień je na miejsce w zespole nadal pod, a następnie rozpylić z gf3ry. Oczywiście po grzywka są suche usunąć zespołu. Ostatnia propozycja nosić grzywki, ktf3re są fałszywe już sztywny. Sprf3buj sklepf3w włosf3w.
qelmnofhop 1.11.2012 14:33:
ZfNRYm <a href="http://btdsewucrxca.com/">btdsewucrxca</a>
Renilson 2.11.2012 05:47:
A lot of thanks for every one of your efofrt on this web site. My mother loves doing investigations and it's easy to see why. Most people notice all of the powerful medium you present effective guides on this web site and as well inspire participation from others about this theme so our princess has always been becoming educated a lot. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You are always conducting a good job.
xarsjd 2.11.2012 16:19:
XMkJM7 <a href="http://hfupauvpkxpu.com/">hfupauvpkxpu</a>
Hayle 11.5.2016 13:22:
No colapmints on this end, simply a good piece.
Cayden 12.5.2016 17:12:
May31ERIC JOHN sobrang mahal naman ng <a href="http://fuiuhdwqnyk.com">cinalgHD..</a> totoo po bang kapag umuulan o di kaya mahangin sa labas eh nawawala ang signal ng mga programs ng cignal tv? bakit po ganun?

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI