KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Den otevřených dveří ve Fitcentru

V úterý 11. října proběhla ve strahovském fitcentru tradiční akce pořádaná každoročně vřelými organizátory (Lumír Dul, Pavel Lyčka, Petr Stanošek) za účelem seznámení široké veřejnosti s prostory, vybavením a službami tohoto fitka – aneb Den otevřených dveří fitcentra Silicon Gym. Pojďme se společně podívat po stopách této promoakce a připomenout si, co všechno si pro nás tým organizátorů připravil.

Moderátor David Hromádka zpovídá masérku Kristinu, zdroj: Martin Kolacia (Silicon Hill)

Moderátor David Hromádka zpovídá masérku Kristinu, zdroj: Martin Kolacia (Silicon Hill)

Vše začalo příchodem návštěvníků do prostor fitcentra, po jehož krátkém zhlédnutí a odložení svrchní částí oděvů všechny zúčastněné přivítal úvodním slovem moderátor této akce David Hromádka. První věty byly směřovány především k nováčkům a potencionálním zájemcům o využití služeb fitka – šlo o informace týkající se členství, pravidel a fungování tohoto zařízení. Řeč padla i na další možnosti sportovního vyžití v okolí strahovských kolejí. Poté následovala prohlídka jednotlivých místností (hlavní sál s posilovacími stroji, aerobní sál, masérský koutek, solárium), ale i zázemí (bar, sprchy, šatny, toalety). Rovněž bylo možné nahlédnout do učebny Trenérské školy Petra Stacha, mistra Evropy v kulturistice, který spolupracuje s vedením projektu fitcentra a využívá jejich prostor. Ukázka boulderové stěny uzavírala tento úvodní blok.

Ukázka zumby, zdroj: Martin Kolacia (Silicon Hill)

Ukázka zumby, zdroj: Martin Kolacia (Silicon Hill)

V aerobním sále již byla připravena cvičitelka zumby Evča Komková předvést ukázku tance a k překvapení všech i vyhlášení talentové soutěže, které se zúčastnili ti nejodvážnější z aktérů akce. Cílem bylo pobavit a přenést pozitivní náladu prostřednictvím rytmů zumby na všechny soutěžící i jejich přihlížející fanoušky. Za vítěze se mohl považovat každý, kdo se nebál oddat tanci a pod vedením Evči zvládl protančit soutěžní pětiminutovkou. Po tomto zahřátí následovalo představení dalších ze služeb provozovaných fitcentrem – tedy těch masérských v zastoupení Kristiny, která byla po celou dobu promoakce připravena namasírovat na požádání kohokoliv, kdo se přihlásil. A následovaly další dvě silově – vytrvalostní soutěže. Držení dvoulitrové naplněné pet lahve před tělem v  propnutých rukou na čas, dále pak výdrže v polosedu se zapřením zad o zeď. To vše za povzbuzování ostatních a vtipných vsuvek moderátora. Vítězové byli v zápětí vyhlášeni a odměněni cenami.
Po skončení těchto soutěží si měli možnost návštěvníci vydechnout a posilnit se u občerstvení, které bylo připraveno organizátory v blízkosti centrálního baru. Ať už to byly chlebíčky, pečivo se šunkou a sýrem, musli tyčinky, ovoce, nápoje, vše přišlo po vydatném výdeji energie návštěvníkům vhod.
V hlavním posilovacím sále pak moderátor akce představil vyškolené osobní trenéry (Pavel Lyčka, Matěj Hanák, Veronika Kalinová, Eva Komková), kteří si vzali slovo a v krátkosti popovídali o možnosti jejich využití v průběhu semestru. Následovala očekávaná hlavní soutěž podvečera v bench pressu. Po zapsání účastníků soutěže a přepočtu jejich váhy k určení celkové naložené zátěže, se spustil boj o siláka večera. Zúčastnili se jak borci tak i borkyně a k vidění byly opravdu hodnotné výkony. Rozhodující byl počet opakování.

VYDRŽ! Aneb sval který bolí, sílí :-), zdroj: Martin Kolacia (Silicon Hill)

VYDRŽ! Aneb sval který bolí, sílí :-) , zdroj: Martin Kolacia (Silicon Hill)

Večer se přehoupl do druhé poloviny a na řadu přišla ukázka kick-boxu a sebeobrany v provedení vedoucího sekce cvičení Přemy Šestáka a jeho spoluparťáka. Šlo o různé ukázky chvatů, úderů, obranných technik a vůbec všeho co je s těmito cvičeními spjaté.
Na závěr byla připravena přednáška Petra Stacha, mistra Evropy v kulturistice. Šlo o volně kladené otázky z řad návštěvníků z oblasti fitness a posilování, na které pan Stach odpovídal a všichni se tak mohli dovědět spoustu zajímavých informací z oblasti probíraných témat. Na pomoc si pan Stach přizval i závodního kulturistu Michal Sedláčka, který se podělil o své zkušenosti z oblasti vrcholového posilování. Na závěr přišlo vyhlášení soutěže v bench pressu, poděkování a rozloučení se všemi účastníky této promoakce.
Další fotografie z akce jsou k nahlédnutí ve Fotoalbu klubu Silicon Hill.


Pavla Slezáková | 15. Říjen 2011 | Akce

Komentáře k článku

Serken 11.3.2013 13:24:
distixos etsi einai ta pragmata...to aniiixitsko einai pos den iparxei kamia antidrasi apo tin pleura tis koinonias...parakolouthoume ipnotismenoi sxedon san na min mas afora.
Destrey 27.2.2017 05:34:
This makes eventyhirg so completely painless.
Zeal 14.4.2017 20:49:
Thnaks for taking the time to post. It's lifted the level of debate http://wdnmxhu.com [url=http://fivfohzwjmi.com]fivfohzwjmi[/url] [link=http://wywxssz.com]wywxssz[/link]
Gracelin 15.4.2017 14:32:
I think you hit a <a href="http://fnthyypoun.com">bullyese</a> there fellas!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI