KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Výherci dubnoveho kola soutěže se Strahováčkem

Jak už bylo řečeno, tak redakce Silicon Hill obnovila soutěž se Strahováčkem. Jedná se o takový druhý level a oblíbená postavička se neschovává jen na našem křemíkovém kopečku, ale na různých místech po Praze. Do uzávěrky dubnového kola dorazily všechny odpovědi správné. Strahováček seděl opravdu na lavičce před NTK v Dejvicích.

Výherci byli vylosováni ze všech správných odpovědí.
Prvním šťaslivcem je Michal Havrlík (UID: 16680), na pěkném druhém místě skončil v tomto kole Mirko Holásek (UID: 20537) a štěstí se usmálo ještě na Víta Šulce (UID: 21240).

Vylosovaným gratulujeme, o vyzvednutí výhry budou informováni mailem.

Ostatní ale nemusí zoufat, Strahováček si už připravil svou květnovou, záludnější schovku!


Pavla Slezáková | 12. Květen 2011 | Ostatní

Komentáře k článku

Milton 24.6.2013 11:59:
Third Flower horn My spouse and i are now deghtiled that Albert could perform his studies on account of the thoughts he had by way of your web content. It can be every now and then perplexing to only generally be freely giving methods which a lot of people might have be
Annie 27.6.2013 07:29:
a nqkvi nepoznati li4nosti,koito grqvoot za moqta Lubov,za moeto dyrjanie .. ole maikoo mila..v kakyv svqt jiveem smqh .. kak moje da pisheta takiva ne6ta za ne4iq li4nost,obosnovavaiki se edistveno ne ne4iq gre6na,4ujda predstava za tazi li4nost? tova e jalkoto.Mnogo jalko.Tvyrde jalko ,na kyde otivame-gledame drugite,zabravqme da poglednem sebe si Ei pi4 ili nqkoq zavistliva .. deto az sm imala gaden gyz li kakvo mi izvinqvai,da sm kazala,4e e hubavo ?; ] se edno te pitam dali bi si izkaral .. imai si uvajenie kym tqloto si ,no pyrvo imai uvajenie kym sebe si- izgrajdai sam mnenieto si,krepeiki go na li4ni dokazatelstva .. iii gledai sebe si da,iztyrkvam se ,po dqvolite ! ko se zanimaam brat xhaxhx ae krai ; p xahaxhax
Geni 27.6.2013 07:34:
Žibřide,vůbec se poveddce Vašeho synka nedivedm, je zcela v duchu dadaizmu, kterfd hle1sal osoozvbened uměned od starfdch akademickfdch formuled, od podrobened "organizovane9" společnosti. A tedy i osoozvbened be1snicke9ho jazyka od racione1lnosti.Se1m ne1zev dada prfd nic specificke9ho neznamene1, ale ukazuje na dětske9 žvatle1ned, na prvned slova, co prone1šejed, když ukazujed na předměty, jejichž jme9na buď neznajed nebo si nepamatujed.
Watcher 27.6.2013 19:25:
je1 jich me1m asi taky deset pe1rů, ale vždycky se mi v ušedch krouted a všechno, navedc me1m ještě tunel o to horšed :Dale vzhledově na oattsnedch se mi ledbed :)

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI