KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Třetí ročník zápasů v bahně na Strahově

Katka a Lucka při prvním zápasu, zdroj: Jan Müksch

Katka a Lucka při prvním zápasu, zdroj: Jan Müksch

K divácky nejatraktivnějším podívaným na Strahově patří bezesporu zápasy v bahně, doprovodný program SHOW.  Minulé dva ročníky přilákaly pokaždé odhadem více než 200 diváků, ani letošek nebyl výjimkou. Protože počasí vypadalo všelijak, nebylo ještě ráno jasné, zdali bude s přihlédnutím k bezpečnosti vůbec vhodné zápasy pořádat. Sluníčko se nakonec umoudřilo a organizátoři připravili navíc teplé bahno.
Čtyřem odvážným slečnám tak již kolem 17.hodiny nebránilo nic v tom, aby se doslova porvaly o zajímavé ceny.

Katka podlehla Janče, zdroj: Jan Müksch

Katka podlehla Janče, zdroj: Jan Müksch

Zápasy probíhaly formou pavouka. Všemu předcházelo tedy rozlosování: jednička soutěžila s dvojkou, trojka se čtyřkou, pak byl v plánu souboj mezi vítězkami i poraženými z obou úvodních kol.

Jako první tedy proti sobě nastoupily Katka a Lucka.  Souboj to byl vyrovnaný a publikum ještě málo rozehřáté pro to správné fandění. O vítězce tedy bylo rozhodnuto po pěti minutách na body, dle rozhodčích byla jen o kousek lepší Lucka. Zbývalo tedy rozhodnout o postupující z druhé dvojice, tedy mezi Pájou a Jančou. Tento souboj byl o poznání rychlejší i mrštnější a dostal přihlížející do varu.  Zvítězila Pája.

Následoval souboj rozhodující mezi bronzovou a bramborovou příčkou. Ačkoli se Katka zranila na koleni, bojovala jako spravná „čvutí“  lvice. Přesto Janče podlehla, když byla položena na lopatky.

Závěr soutěže patřil zápasu o zlato mezi Pavlou Bláhovou a Luckou Drahorádovou.  Obě slečny byly z předchozích zápasů unavené, přesto daly do urputného boje poslední zbytky sil a za mohutného potlesku přihlížejícího publika mohl rozhodčí Tomáš Čižínský zvednout vítěznou paži Pavly.

Pavla Bláhová - vítězka, zdroj: Jan Müksch

Pavla Bláhová - vítězka, zdroj: Jan Müksch

Jakmile se slečny osprchovaly, zúčastnily se na hlavní stage ceremoniálu předávání cen a to přímo od prorektora Jettmara! Krom gratulace a sladké pusy dostaly slečny školní pomůcky od klubu Silicon Hill, oblečení od Studentské unie ČVUT, cenami přispěl také rektorát ČVUT, balením piv KBrewery, balíčkem energy drinků RedBull a pro vítězku byl připraven i lístek na Majáles!
Děkujeme všem sponzorům, slečnám za odvahu, divákům za báječnou atmosféru a vyjde-li počasí, tak při dalším ročníku na viděnou!


Pavla Slezáková | 30. Duben 2011 | Akce

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI