KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Představenstvo klubu Silicon Hill zvolilo nového předsedu!

Po téměř ročním fungováním klubu Silicon Hill v pozastaveném módu byla dokončena nutná část inventarizace odsouhlasená účetní firmou.

V neděli 27.března 2011 zasedala Centrála Studentské unie a usnesením rozhodla o obnovení činnosti klubu Silicon Hill k 28.3.2011 od 20h a to zcela záměrně kvůli svolané schůzi představentva klubu. Hlavním bodem zasedání byla volba nového předsedy klubu.  V úvodu se přihlásili dva kandidáti – Radim Roška a Jindřiška Bartůšková. Oba se nejdříve krátce představili. Následující hodinu pak mohli přítomní pokládat oběma kandidátům dotazy. Padly otázky na fungování klubu, složení centrály, zkušenosti kandidátů, ale i na budoucí spolupráci s ostatními kluby Studentské unie ČVUT.

Radim Roška a Jindřiška Bartůšková odpovídají na dotazy, zdroj: Silicon Hill

Radim Roška a Jindřiška Bartůšková odpovídají na dotazy, zdroj: Silicon Hill

Ve 22:00 oznámila volební komise výsledky tajné volby. Bylo odevzdáno 11 platných hlasů z 12 a vítězem se stal Radim Roška s poměrem hlasů 10:1. Jako místopředsedu schválilo představenstvo Lubomíra Jiřištu.


Pavla Slezáková | 28. Březen 2011 | Klub

Komentáře k článku

Laneta 11.5.2016 14:50:
Amy Broome - Beautiful photos of a Beautiful family!! We love Hayes and Todd so much and ca#82&n17;t wait to meet their precious baby girls.. Thank you for giving us a glimpse into their lives with the twins at home! Callan and McRae are very lucky little girls to have two such loving parents!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI