KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Výjezdní zasedání SU – chata Hedera

Centrála Studentské unie ČVUT uspořádala na druhý říjnový víkend výjezdní zasedání pro zástupce klubů.  Klub Silicon Hill reprezentoval Radim Roška (Worwan),  Pavla Slezáková (Čarodějka), Martin Kolacia (koláč) a Jindřiška Bartůšková (Spotik).

Cílem výjezdka bylo, aby se zástupci klubů lépe poznali, pobyli na čerstvém vzduchu a v neposlední řadě se dostalo také na nové Stanovy SU.

Je důležité přijet včas..., zdroj: Radim Roška

Důležité bylo dorazit na chatu Hedera v pátek 8. 10. 2010 do 20h, aby se člověk vyhnul úkolům navíc. Team SH to stihl mimochodem přesně v 19:59 :-) K překvapení všech se největším opozdilcem stal prezident SU, Zdeněk Horák. Svůj úděl však přijal statečně a v sobotu po všech umyl nádobí.

Hned v pátek se začalo seznamovacími hrami a do jedné z prvních mrazivých nocí se také grilovalo. Ačkoli většina zúčastněných měla večerku kolem půl třetí, tak druhého dne ráno již všichni seděli u snídaně a čekali na další program, který ochotně připravila Lucka Kovářová.

Seznamovací hry pátečního večera, zdroj: Radim Roška

Sobotní dopoledne patřilo pohádce o princezně, kterou sežral drak. Ve čtyřech teamech se  nejdříve odděleně diskutovalo o zodpovědnosti zúčastněných postav čteného příběhu za smrt princezny. Výsledky pak prezentovali zástupci teamů v simulovaném senátu. Odpoledne, po obědě,  se vyrazilo v nově rozlosovaných skupinách do lesa podle trasy s úkoly na vyznačených stanovištích. Večer neskončil společensky, ale spíše společnou diskusí nad návrhem nových stanov. Vášnivé debaty se vedly opět do pozdních nočních hodin.

Nedělní dopoledně patřilo klasické manažerské hře ve dvou skupinách. Cílem hry nebylo ani tak  určit vítěze, jako uvědomit si vlastní chyby v přiřazených rolích, ať spočívaly ve špatné komunikaci, v nepochopení úkolu či nenadále reakce v časovém presu.

Závěrečná fotografie, zdroj: Radim Roška

Odpoledne nezbývalo než uklidit chatu, naskládat se do aut a vyrazit zpátky do Prahy. Jak moc bylo výjezní zasedání SU efektivní ukážou následující dvě zasedání parlamentu, ale i volba nového prezidenta SU.


Pavla Slezáková | 16. Říjen 2010 | Akce

Komentáře k článku

Miriam 1.11.2012 04:39:
hello there and thank you on your information – I have cetniarly picked up anything new from proper here. I did then again experience a few technical points the use of this site, as I experienced to reload the website many occasions previous to I may get it to load correctly. I have been pondering in case your web hosting is OK? Not that I am complaining, however slow loading cases occasions will often have an effect on your placement in google and could damage your quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot extra of your respective exciting content. Ensure that you replace this once more very soon..
cjpsjhcuo 5.11.2012 03:01:
YhG9vb , [url=http://fdydecjbrujo.com/]fdydecjbrujo[/url], [link=http://qpyxluygexfs.com/]qpyxluygexfs[/link], http://emnphwwwslfl.com/

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI