KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Výjezdní zasedání představenstva

Milan Studnička ze společnosti Lepší firma s.r.o., školitel pro výjezdní zasedání představentva a centrály klubu Silicon Hill, byl postaven před náročný úkol: zlepšení vztahů mezi členy a také pomoc při zefektivnění schůzí.
Je potřeba si uvědomit, že největší součást Studentské unie ČVUT je organizace se širokým spektrem aktivit, což se zrcadlí i do zájmů jednotlivých členů vedení.  I když jsou všichni studenti techniky, při zasedáních sledují často odlišné zájmy a každý má samozřejmě svůj spefický styl komunikace.

Intenzivní teambuilding se konal během velikonočního víkenduv oblasti Českého ráje, v Dobšíně. Náplň spočívala v hrách zaměřených na zlepšení komunikace, na uvědomění si důležitosti práce v teamu, dále na umění přijímat kritiku a především poznat svého kolegu, se kterým si mám nejméně co říci.  Dvojice začínaly ráno na dvoumetrovém provaze a při každém konfliktu se provaz zkracoval o poměrnou část. Tato „hra“ pravděpodobně bavila nejvíce – nejfrekventovanější hláška dne se stala „máš konflikt?“ a nebo „taky venčíš?“. Některé dvojice se lépe poznaly, jiné sblížily nebo lespoň pochopily, kde je mezi nimi problém. „Vítěznou dvojicí“ se stal Tomáš Čižínský a Pavla Slezáková (Čarodějka), kteří při půlnočním přestřihávání povázků od sebe byly pouhých pár centimetrů.

zábavná hra s hádáním osobností, foto: Martin Kolacia

zábavná hra s hádáním osobností, foto: Martin Kolacia

Sobotní dopoledne patřilo zasedání, kdy byly diskutovány aktuální palčivé problémy klubu. Po obedě jsme hráli manažerskou hru s cílem naučit se řešit pracovní úkol i s pomocí lepší komunikace mezi podřízenými a nadřízenými. Odpoledne pokračovalo říkáním si negativních vlastností z očí do očí. Mnozí své stinné stránky znali, jiní byli překvapeni. Večer každý vymýšlel co pozitivního by získal, kdyby se vzdal svých snů, koníčků a toho, co má rád. Den zakončila zábavná hra s přezdívkami a tečkami od zubní pasty na čele.

s  tečkami na čele, foto Martin Kolacia

s tečkami na čele, foto Martin Kolacia

Neděle byla v režii Milana, který poradil, jak vůbec poznat sebe sama, jak si uvěmit při strachu, čeho se vlastně bojím, ale i ukázal efektivní medodu rozhodování, kterou si zúčastnění vyzkoušeli na prioritách u složitého rozhodování o postupu při obnově strahovské sítě.

Výstupem z času, který celá skupina trávila se školitelem dohromady, bylo rozhodně zkrácení doby trvání schůze, protože zúčastnění vytvořili jakýsi seznam bodů, které je třeba při zasedání představentva dodržovat. Jejich soupis bude vystaven v klubovně klubu na bloku 7.

Víkend tedy určitě splnil očekávání, která do něj vedení klubu Silicon Hill vkládalo. Odměnou každému účastníkovi bylo i to, že si mohl domů odnést obálku s papírky od ostatních, kde si ke své osobě mohl přečíst tři negativa a tři pozitiva mířená přesně na jeho osobu.

závěrečná skupinovka, foto: Martin Kolacia

závěrečná skupinovka, foto: Martin Kolacia


Pavla Slezáková | 14. Duben 2010 | Akce

Komentáře k článku

Ilhem 7.12.2012 00:06:
pisze:Dziękuję za uznanie :) Miło zostać dtorszeżoną, tym bardziej, że tematyka mojego bloga jest dość niszowa.
rtplnpb 8.12.2012 06:11:
5smMso <a href="http://ksrxenqkzwhu.com/">ksrxenqkzwhu</a>

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI