KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

MikulaSH™ 2009

návštěva u Číži

návštěva u Číži

Všechny pozemské hříchy jsou smrtelníkům během roku sčítány. Ani klub Silicon Hill není výjimkou a v pondělí 7.12. 2009 přišel aktivní členy zkontrolovat MikulaSH. Do ruky si vzal knihu prohřešků, kde měl vygenerovaná data z DUSPSu, jako doprovod předsedu klubu Jiřího Dostála, člena dozorčí rady Zdeňka Bandíka a na pomoc s největšími zlobivci samozřejmě čerta rovnou z pekla!
Řinčení řetězů se rozléhalo po širokých chodbách a tak se někteří báli i otevřít dveře pokoje, když na ně čert zabušil pěstí. MikulaSH se uvolil k tomu, že sladkost dostane každý, kdo poví hezkou básničku nebo zapěje pár not, třeba i falešných, z oblíbené písničky. A to se začali teprve členové klubu vybarvovat! Někteří volali maminku, klečeli a slibovali, že už budou hodní, jiní tahali předškolní veršovánky až z paty, ale našli se i jedinci, kteří neuměli než pár veršů o víně. Nejkrásnější kousek poezie předvedl Ondřej Caletka včetně názorné gestikulace obsahu. Ovšem nejlepšího hudebního výkonu se dočkal MikulaSH na bloku 8 od Pierra Stružky a Petra Hodače, kteří předvedli dokonce zpěv za doprovodu elekrické kytary.

Seth a MikujlaSH

Seth a MikulaSH

Když byly rozdány všechny sladkosti, MikulaSH se nechal slyšet, že bude Strahovský kopec bedlivě sledovat a pokud nebude spokojen, přijde za rok znova a již nedopustí, aby čert pytel na ty nejzlobivější jedince zapomněl doma!


Pavla Slezáková | 14. Prosinec 2009 | Akce

Komentáře k článku

Miftahul 14.11.2015 16:00:
That's really thinikng out of the box. Thanks!
Gabriel 20.11.2015 04:36:
Oh yeah, <a href="http://makdrnpaql.com">faoulbus</a> stuff there you!
Michelle 22.11.2015 19:54:
<a href="http://wrrhavmvnft.com">Tondchowu!</a> That's a really cool way of putting it!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI