KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Fitcentrum Silicon Hill rozjelo e-shop se sportovními doplňky a potřebami

p10304891Zájem o cvičení ve fitku stále roste, proto se jeho vedení rozhodlo pomoci návštěvníkům zefektivnit jejich úsilí a domluvilo výhodnou spolupráci s firmou Dafit, s.r.o., která provozuje internetový obchod.

Od 13. října 2009 je ve fitcentru Silicon Hill umístěn speciální počítač, odkud lze objednávat produkty výše zmiňované firmy za výrazně nižší ceny, než je obvyklé. Dodání zboží je druhou výhodou. Samotné objednání z portálu obchod.ronnie.cz je stejné jako v kterémkoli jiném internetovém obchodě, ovšem při dokončení objednávky se vyplňuje číslo pokoje na Strahově a telefonní číslo, na kterém bude zákazník kontaktován o podrobnostech dodání, protože vybrané zboží je dováženo zdarma, až pod nos. Doručovací hodiny jsou orientovány do večerních hodin.

Projekt vznikl na základě opakované spolupráce firmou Dafit s.r.o., která fitcentru několikrát výhodně dodala ceny do soutěží při promoakcích nebo dnech otevřených dveří. Otevření e-shopu předcházela četná jednání mezi oběma stranami, ovšem od chvíle, kdy byla spolupráce posvěcena Dozorčí radou klubu Silicon Hill i prezidentem Studentské unie ČVUT, nebrání nic v tom, aby si sportovci mohli užívat tohoto komfortu.
Tým fitcentra pevně věří, že s touto službou budete spokojeni a že ji náležitě oceníte.


Pavla Slezáková | 7. Prosinec 2009 | Projekty

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI